Закупуване на матрак

Вземане на решение за матрак може да бъде трудна задача. Определяне на матрака размер, който ви трябва, е може би единственият лесната част за целия процес. Има много фактори, които трябва да бъдат разгледани, преди да закупят, че нов матрак. Ето няколко лесни съвета, които да ви помогнат да изберете най-добрия за вашия дом.

Основните фактори, които изглеждат най-, когато се взема решение за нов матрак са подкрепа и комфорт. Вие искате да се уверите, че матрака поддържа тялото си, така че да не се събуди със схванат врат и обратно всяка сутрин. Ако тя е прекалено трудно, може да се свърши чувство сензация „иглички“, когато се събудиш на сутринта. По същия начин, ако матракът е прекалено мек, тялото ви ще свърши „потапяне“. Това може да причини да се събуди с болки в гърба.

Матрак
Матрак
Друг основен фактор при избора на матрак е удобството на матрака. Вие не искате матрака да бъде неприятно. Това може да ви предпази от получаване на добър нощен сън е.

Някои други фактори, за да помисли, след като сте намерили един продукт, който отговаря на две по-горе критерии са разделяне на движението, температура, и подкрепа ръб.

разделяне Motion е това, което ви пречи да забележи, ако си съпруг или партньор ходове или става през нощта. В магазина, има си съпруг лъжа от другата страна на леглото и го или я ход има наоколо, докато гърба ти се обърна. Ако можете да се чувстват ги движат, че не разполага с добро разделяне на движението.

Температурата на матрака трябва да е точно. Тя трябва да бъде подобна на температурата на кожата ви. Това се нарича thermoneutrality. Като температурата на матрак твърде гореща или твърде студена може да доведе до смущения в съня си.

подкрепа Edge е много важно, защото вие не искате да се чувствате като сте на път да се търкаля на леглото, ако получите близо до ръба. Пяна обвивка е по-добър избор от стоманена пръчка на страната. Това се среща в много евтините модели. Мемори пяната е различно, дори все още, тъй като пяната е проектиран да стане под формата на тялото си, дори и ако сте седнали само върху него.

Memory пяна матрак

Така че сега, че знаете как да изберем матрак, какво да кажем за избора на магазин легло продукт? Това е още трудно решение да се направи, но има някои съвети, които да ви помогнат в процеса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *