Качествен сън

Този ход се ободри, казва г-н Томпсън. Миналата година, 91% от приходите Tempur Sealy дойде чрез вериги като Sleepy е, Мейси Inc. и Costco едро Corp. „Трябва традиционните организации, които могат да гледат на този продукт, като заплаха“, казва той.

За да се даде матрак магазини начин да се възползват от Cocoon, Sealy ще даде своите партньори дребно възможността да продаде легло-в-а-кутията чрез връзка на собствения си сайт и джоб намаляване на продажбите, казва г-н Томпсън.

Но най-големият търговец на дребно на компанията не се интересува. „Не мисля, че това е нещо, което ние ще изглежда да Sealy за“, казва Кен Murphy, президент на матрак Firm Holding Corp., най-големият търговец на дребно матрак в САЩ с около 3800 магазина. Компанията, която е собственик на веригата сънливото му, започнаха да продават собствената си мечта Bed онлайн миналата есен.

След се прилага компресия и вакуум печат, сплескан Cocoon матрак е плътно валцувани от машина и опаковка за транспортиране. Увеличи
След се прилага компресия и вакуум печат, сплескан Cocoon матрак е плътно валцувани от машина и опаковка за транспортиране. Снимка: БОБ МИЛЪР ЗА The Wall Street Journal
Tempur Sealy е продал легла в една кутия и матраци онлайн, но най-вече чрез търговци на дребно или традиционните уеб сайтове, казва Джил Джонсън, бранд мениджър за Cocoon, една от четирите служителите пуснати за първи път на екипа. Той не предложи проста покупка и процес на доставка, или само пожелателно, начин на живот, казва тя.

Целевите клиенти са по-млади, често става чрез промени в живота, които ги стимулират да обновите своя току-вън-на колежа матрак, може би един брак или бебе, казва г-жа Джонсън. Екипът тества четири марки в потребителските фокус групи, стоящи зад еднопосочно стъкло като потенциални купувачи разгледани матраци с надпис „Drift“, „Нод,“ и „дрямка“.

Сгъстен матраци обещават високи маржове, тъй като те са по-евтини, за да превозва от вътрешните матраци с пружини, които не могат да бъдат компресирани, казва Джо Van De Hey, главен изпълнителен директор на C3 Corp., производител на матраци-компресия машини. Поради това как превозвачи, като FedEx и такса UPS, които доставят на 90-килограмова сгъстен матрак е по-скъпо, отколкото доставка до дома, с редовен транспорт, казва той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *